Ψωρίαση: αιτίες, τις μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας

Ασθένεια του δέρματος είναι πάντα σοβαρή, γιατί οι συνέπειες των ασθενειών του δέρματος μπορεί να είναι το πιο ότι ούτε είναι απρόβλεπτη. Μία από αυτές τις ασθένειες είναι η ψωρίαση. Ένας τέτοιος όρος ονομάζεται μια χρόνια ασθένεια του δέρματος και των νυχιών, και αργότερα και σε προχωρημένα στάδια των αρθρώσεων και ακόμη και το συκώτι. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε την ψωρίαση στο κεφάλι του. Διαφορετικά, αυτή η ασθένεια ονομάζεται φολιδωτό ringworm.

η θεραπεία της ψωρίασης

Τα πρώτα σημάδια της ψωρίασης είναι η απολέπιση του δέρματος και την εμφάνιση των φολιδωτό εξάνθημα στους αγκώνες, τα γόνατα και τα καρφιά. Αλλά πριν μιλήσουμε για τα συμπτώματα της νόσου, ας μάθουν για τα αίτια της ψωρίασης, και τις πιθανές μεθόδους πρόληψης.

Αιτίες

Λόγοι για την εμφάνιση της ψωρίασης μπορεί να είναι πολλοί παράγοντες.

Εξετάστε τα βασικά:

 • Παραβίαση του μεταβολισμού, κακή και χαμηλή ποιότητα των τροφίμων, ο υποσιτισμός. Συχνά μπορεί να οφείλεται σε αυτήν την αιτία της ψωρίασης σε κορίτσια που κάνουν κατάχρηση διατροφή και τη σύγχρονη διατροφή. Τέλος πάντων, το σώμα χρειάζεται για να πάρει τη σωστή ποσότητα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μια συγκεκριμένη βιταμίνη είναι απλά δεν δέχονται — έτσι, όπως και οποιοσδήποτε άλλος, ξέρω πώς επηρεάζει το δέρμα.
 • Η υπερβολική χρήση ναρκωτικών και το λίπος, πολύ πλούσιο φαγητό. Σε αυτή την περίπτωση, θα τροφοδοτεί τον οργανισμό με ιχνοστοιχεία, και δεν είναι πάντα απαραίτητη. Φάρμακα, ακόμα και τόσο ακίνδυνο, όπως βιταμίνες, υπάρχει μόνο μια συγκεκριμένη ομάδα αυτών των βιταμινών, μερικές φορές αρκετές ομάδες. Αλλά ολόκληρη η δίαιτα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αντικαταστήσουν την εν λόγω χάπια. Ακόμα και αν το σώμα σας παίρνει πάρα πολλές βιταμίνες, όλα με τη μία, θα το πάρετε ως ένα σήμα για πιο ενεργή ανάπτυξη και την ανάπτυξη. Πολύ γρήγορα αρχίζουν να αναπτυχθούν νέα κύτταρα, και η διαδικασία αυτή παρουσιάζεται στην ψωρίαση, σε ερώτηση.
 • Όταν η διαταραχή του γαστρεντερικού σωλήνα — με άλλα λόγια, τα προβλήματα με το πεπτικό σύστημα. Συνήθως αυτό οφείλεται σε υποσιτισμό. Αποδεικνύεται ότι το στομάχι τοίχους γίνει πολύ πιο λεπτά. Ως εκ τούτου, όλες οι τοξικές ουσίες που εισέρχονται στο σώμα μαζί με το φαγητό, δεν είναι σε θέση να πλήρως θρηνήσει το γαστρικό χυμό, πάνε πέρα από το γαστρεντερικό σωλήνα. Έτσι, οι τοξίνες απελευθερώνονται στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία τα παραδίδει στο συκώτι και τα νεφρά, και αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο. Μπορεί να χρησιμεύσει ως αιτία της ψωρίασης και να προκαλέσει επιδείνωση της νόσου.
 • Λένε ότι από την συνεχή ένταση του νευρικού συστήματος, μπορεί να αρρωστήσει από κάτι. Ίσως ο τρόπος που είναι. Να ψωρίαση είναι επίσης αλήθεια με πολύ άμεσο τρόπο. Η παρατεταμένη ένταση των νεύρων, μια παρατεταμένη κατάθλιψη — όλα αυτά επηρεάζουν το δέρμα σας. Υπάρχουν όλα τα είδη των βιοχημικών αντιδράσεων, που είναι η ψωρίαση, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί και γίνεται σε θέση να προστατεύσει το σώμα από την επαφή με επιβλαβείς ουσίες.
 • Μια σειρά από άλλες ασθένειες, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή μείωση της ασυλίας. Αυτές περιλαμβάνουν ιγμορίτιδα, ωτίτιδα και άλλα. Δηλαδή, η ουσία έγκειται στο γεγονός ότι αυτές οι ασθένειες είναι σταδιακά να πιπιλίζουν τη δύναμη της ζωής, η ανθρώπινη ικανότητα του οργανισμού να εξουδετερώσει τις τοξίνες, γίνεται αμελητέα. Αν το πρόσωπο που ήδη πάσχουν από ψωρίαση, ακόμα και ένα από αυτά τα νοσήματα, θα πρέπει να συνοδεύεται από την ταχεία ανάπτυξη της ψωρίασης και τις μεταβάσεις στο επόμενο στάδιο. Ως εκ τούτου, η θεραπεία πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως. Σκανδάλη ψωρίαση μπορεί επίσης να μολυσματικές ασθένειες, η ανάπτυξη της οποίας οφείλεται σε στρεπτόκοκκο.

Αρκετά συχνά η ψωρίαση εμφανίζεται στην εφηβεία, όταν τα παιδιά δεν ακολουθούν τη διατροφή τους και να τρώνε στο δρόμο.

αιτίες της ψωρίασης

Όλα σωστά που ονομάζεται για την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μέθοδοι για τη διάγνωση της ψωρίασης

Μέχρι σήμερα, η ψωρίαση έχει γίνει αρκετά κοινό πρόβλημα, ως εκ τούτου, ως μεθόδους θεραπείας και διαγνωστικών μεθόδων, μετακινείται προς τα εμπρός. Για μια επαγγελματική δερματολόγο για να καθοριστεί η ψωρίαση είναι πολύ εύκολο να κρύψει αυτή την ασθένεια σχεδόν δεν ξέρει πώς. Είναι εύκολο να διακρίνει μια χρόνια ασθένεια του δέρματος από το κοινότυπο δερματίτιδα ή έκζεμα. Τις λεπτομέρειες για την αρχική διάγνωση της ψωρίασης, αλλά αν βρέθηκε ο ύποπτος κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, το πρόσωπο που διορίζεται από μία σειρά δοκιμών που πρέπει να πάει σε μια σαφέστερη κατανόηση το γιατρό σχετικά με το στάδιο της παραμέλησης των παθήσεων.

Υπάρχουν τρία στάδια της ψωρίασης:

 1. Προοδευτική — αυτό είναι, κατά την οποία η νόσος εξελίσσεται συνεχώς, διανέμονται σε μεγάλες περιοχές του δέρματος. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητή όταν το μηδέν και να βλάψει το δέρμα γύρω από τους σχηματίζεται η περιοχή με το peeling, το δέρμα μετατρέπεται σε φολιδωτό επιφάνεια. Πρέπει να πω ότι η θεραπεία της ψωρίασης σε αυτό το στάδιο είναι αδύνατο, αλλά για να την αντιμετωπίσουμε και να διατηρήσει την ασφαλή κατάσταση της νόσου είναι απαραίτητη.
 2. Στάσιμος στο δέρμα εξάνθημα και υπάρχουν τομείς που εμπίπτουν στο οποίο το δέρμα είναι ξανά και ξανά λαμβάνονται από την κλίμακα, αλλά όχι ανάπτυξη δει. Αν η ασθένεια προέρχεται από ένα όχι πολύ εμφανές μέρος, μπορείτε να το αφήσετε μόνο του: τότε δεν θα προχωρήσει. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε από ψωρίαση σε ένα σταθερό στάδιο. Ό, τι ήταν, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο σχετικά με την κατάσταση του δέρματος και των νυχιών.
 3. Κατεψυγμένα — η σταδιακή εξαφάνιση της νόσου, χωρίς καμία παρέμβαση. Δυστυχώς, αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν σπάνια, αλλά ακόμα. Σε αυτό το στάδιο, το δέρμα αρχίζει μια αργή αλλά σίγουρη αποκατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω σωστή διατροφή ή για το άγνωστο και ανεξερεύνητο μέχρι σήμερα λόγους. Αλλά και πάλι, μην ξεχάσετε σχετικά με την επίσκεψη στο δερματολόγο που συνεχώς αναλύει το στάδιο της νόσου.

Μια άλλη μέθοδος, η οποία επιτρέπει να μελετήσει το δέρμα του ασθενούς στην λεπτομέρεια, είναι το φράκτη των κυττάρων του δέρματος με μια ειδική σπάτουλα. Στη συνέχεια, τα κύτταρα εξετάζονται στο μικροσκόπιο και αναλύονται από τους ειδικούς.

Μερικές φορές για πιο ακριβή δεδομένα σχετικά με την παρουσία της ψωρίασης θα πρέπει να διεξάγει μια διαδικασία όπως μια βιοψία.

διάγνωση

Μετά ο γιατρός λαμβάνει τις πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δέρματος του ασθενούς, θα δείτε τη λεπτομερή δομή του κάθε στρώματος του κάθε κυττάρου.

Αν είστε σκέψης σχετικά με το πώς να προσδιορίσει ψωρίαση τον εαυτό σας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά βασικά σημεία. Έχουμε ήδη αναφέρει την εμφάνιση κλίμακες και αποφλοίωσης * επίσης σημεία το δύσμοιρο παθήσεις είναι κακή και υπνηλία αίσθημα όλη την ημέρα (ειδικά αν παράλληλα είσαι άρρωστος με οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια), η ζάλη, η επιδείνωση του δέρματος σε όλο το σώμα ως σύνολο (δηλαδή, ξηρότητα, πόνος, αυξημένη ευαισθησία). Όταν τα πρώτα συμπτώματα, συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή το γιατρό, μάταια προσπάθησε να αυτοθεραπείας.

Όσο για το πώς klassificeret ποικίλες εκδηλώσεις της ψωρίασης, σας παρουσιάζουμε τα είδη της ψωρίασης:

 • ψωριασική ερυθροδερμία
 • κανονική,
 • αντιδραστική αρθρίτιδα,
 • φλυκταινώδη
 • εξιδρωματική.

Κάθε ένα από αυτά έχει εκχωρηθεί σε μια ενιαία επεξεργασία, να την αντιστοιχίσετε μόνο ειδικός.

Η γενετική φύση της ψωρίασης

Τώρα, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: αν περάσει, η ψωρίαση είναι κληρονομική και ποιες είναι οι πιθανότητες;

Ναι, η ψωρίαση είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε σε γενετικό επίπεδο. Και για να εκδηλωθεί η νόσος μπορεί να μην αμέσως κατά τη γέννηση, αλλά πολύ αργότερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που ψάχνουν σε όλο το οικογενειακό σας δέντρο και ανακαλύπτει ασθενείς με ψωρίαση, αλλά το γονίδιο της ασθένειας αυτής μπορεί να καθίσει στην ανθρώπινη φυλή για γενιές και ξαφνικά να εκδηλωθεί με κανέναν από τα μέλη της οικογένειας. Έχει αποδειχθεί για εκείνες τις περιπτώσεις όπου, για παράδειγμα, στην οικογένεια του άρρωστου παιδιού, και μετά από ένα, ενώ η νόσος εμφανίζεται σε ένα από τους γονείς. Αυτό δεν είναι σύμπτωση — μια ασθένεια για μεγάλο χρονικό διάστημα πέρασε από γενιά σε γενιά, και τώρα πηγαίνει έξω. Με την ευκαιρία, σε τέτοιες περιπτώσεις, η πιθανότητα είναι υψηλή ότι οι επόμενες γενιές ψωρίαση θα εκδηλωθεί.

Περισσότερο από το ήμισυ των ασθενών που πάσχουν από ψωρίαση, είναι συγγενείς με την οικογένεια που κάποτε, επίσης, υποφέρει από αυτή την ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα της υγείας και την πρόληψη της ψωρίασης, και αν έτσι συμβαίνει ότι οι άνθρωποι είναι ήδη άρρωστος πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη της ασθένειας και την κατανομή του σε όλο το σώμα.

Μέθοδοι επεξεργασίας

Θεραπείες για την ψωρίαση, υπάρχουν αρκετές. Μερικές από αυτές είναι λιγότερο συχνές, η δημοτικότητα του κάποια από τα παραπάνω. Η μέθοδος θεραπείας που θα επιλεγεί μετά από την ανάλυση της συνολικής κατάστασης, σύμφωνα με την κατάσταση του ασθενούς και το στάδιο της παραμέλησης των παθήσεων.

Αν η ανάπτυξη της ψωρίασης είναι μόνο η αρχή για τη θεραπεία είναι απαραίτητο αλοιφές και τζελ.

Τι αλοιφή για τη θεραπεία ψωρίαση; Κάποιοι προτείνουν να κάνει βάμματα και αλοιφές με το δικό του, αλλά είναι καλύτερα να μην βάλετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Στην πραγματικότητα να επιδεινώσουν την ψωρίαση πολύ εύκολο: το δέρμα κατά την περίοδο της νόσου είναι αρκετά ευαίσθητο και αμέσως αντιλαμβάνονται την παραμικρή ενόχληση, αντιδρώντας στην αύξηση απολέπιση.

Το ερώτημα που πάντοτε προκύπτει, όταν επιλέγουν την αλοιφή: με ορμόνες ή χωρίς; Τώρα να εξηγήσουμε την διαφορά. Ορμονική κρέμες δώσει μια πολύ γρήγορη επίδραση: για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να εξαφανιστούν τα συμπτώματα της νόσου, βελτίωση της υγείας γενικότερα. Αλλά ο γιατρός συστήνει τα εν λόγω ταμεία θα πρέπει να ενημερώνει τον ασθενή ότι αυτές οι αλοιφές είναι εθιστικό. Και αυτός ο εθισμός δεν είναι απλά μια διαδικασία με την οποία ένας οργανισμός παύει να πάρουν το φάρμακο: μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, μπορούν να εμφανίζονται σοβαρά προβλήματα υγείας. Πληροφορίες σχετικά με αυτό στις οδηγίες χρήσης.

πρόληψη

Ορμόνες γενικά έχουν πολλές αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες από διαταραχές των ορμονική ρύθμιση στο σώμα και σοβαρές αλλαγές της κυκλοφορίας του αίματος και προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα. Μεγάλη ζήτηση αλοιφές Ισραηλινής παραγωγής, που είναι διάσημη για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Μη-ορμονικά φάρμακα είναι κάπως ασθενέστερη, αλλά εξακολουθούν να είναι αποτελεσματική.

Για τη θεραπεία της ψωρίασης μπορεί να είναι και tablets, τα οποία κατατάσσονται με τον ίδιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την ευαισθησία του ασθενούς σε ορισμένα φάρμακα.

Ό, τι θεραπεία θα συνταγογραφηθεί, αργά ή γρήγορα το σώμα να συνηθίσει σε αυτό και θα πρέπει είτε να αυξηθεί η δόση ή να πάρεις κάτι πιο δυνατό. Τα πιο αποτελεσματικά είναι τα κεφάλαια που εγχέεται με IV υγρά ή ενέσεις, αλλά έχει εκχωρηθεί ήδη σε πολύ προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

Να απαλλαγούμε από ψωρίαση είναι αδύνατο, αλλά η ασθένεια θα πρέπει πάντα να διατηρείται υπό έλεγχο και να προσπαθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να εξαλειφθούν τα συμπτώματα.