ΨΩΡΊΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΆ ΣΤΆΔΙΑ, ΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΚΑΙ

ψωρίαση αρχή, στο στάδιο φωτογραφίες

Επειδή η ψωρίαση εκδηλώνεται σε πρώιμο στάδιο, ρώτα!; Κυματιστή ψωρίαση, λόγω της διαδοχής από ορισμένα στάδια κατά την εκδήλωση, την ανάπτυξη και την τρέχουσα. Η ψωρίαση έχει 4 στάδια ανάπτυξης: το Αρχικό στάδιο (ή το πρώιμο στάδιο) Προχωρούν στάδιο Στάσιμο στάδιο Ανάδρομη φάση. Ψωρίαση στο αρχικό στάδιο: η φωτογραφία στα χέρια και τα πόδια Ανάμεσα στα βασικά πρώτα συμπτώματα της ψωρίασης το αρχικό στάδιο είναι η εμφάνιση των μικρών βλατιδώδες στοιχεία, επιδερμική-δερματική στη φύση (βλ. παρακάτω φωτογραφία).

Στα πρώτα στάδια της ψωρίασης φωτογραφίες βλατίδες μοιάζει με μικρό κεφάλι καρφίτσας μεγέθους, σε μορφή μισό μπάλες σχηματισμούς ροζ χρώμα με μια λεία, γυαλιστερή επιφάνεια. Λίγες μέρες αργότερα καλύπτονται με ασημί-λευκό κλίμακες που είναι εύκολα αφαιρούμενα. Επιδείξεις αυτές ονομάζονται σημείο της ψωρίασης.

Ψωρίαση σε πρώιμο στάδιο χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση των ήσσονος σημασίας νέα στοιχεία της ψωρίασης ή της ανάπτυξης των υφιστάμενων πρώτα σημάδια της ψωρίασης.

Πώς το αρχικό στάδιο της ψωρίασης εικόνες

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα προοδευτικό στάδιο, που είναι η ανάπτυξη και η συμβολή του εξανθήματος. Τα πρώτα σημάδια της προοδευτικής στάδιο είναι η φύση της αποφλοίωσης, το οποίο καλύπτει μόνο το Κεντρικό τμήμα των στοιχείων, αφήνοντας το περιφερικό ροζ Corolla -ένα σύμπτωμα της ανάπτυξης της ψωριασικής κύτταρα. Το δεύτερο σημάδια προοδευτικό στάδιο είναι η παρουσία του φαινομένου της ισομορφικό ψωριασική αντίδραση (σύμπτωμα Kebnera). Είναι ότι προκαλώντας ζημία στον προσβεβλημένο δέρμα του ασθενούς μετά από 7-8 ημέρες σε αυτό το μέρος, ακριβώς ταιριάζουν με τις ρυθμίσεις παραμέτρων του τραυματισμού, υπάρχει μια τυπική ψωριασική στοιχείο.

πώς το αρχικό στάδιο της ψωρίασης εικόνες

Σχεδόν με την ύπαρξη του φαινομένου Kebnera εγκατασταθεί από ψωριασική γραμμικά στοιχεία που εμφανίζονται μετά από κάποιο τραύμα, για παράδειγμα, μετά το ξύσιμο μια ισχυρή φαγούρα, κλπ. Τέλος, σε προχωρημένο στάδιο, οι ασθενείς αισθάνονται φαγούρα ποικίλης έντασης, που συνήθως δεν είναι τυπικό για τα άλλα στάδια της διαδικασίας. Η διάρκεια του προχωρημένου σταδίου του ατόμου. Συνήθως προοδευτική στάδιο διαρκεί από 2 εβδομάδες έως αρκετούς μήνες. Σε αυτή την περίοδο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μη-ορμονικές αλοιφή ψωρίαση στην πρόληψη και την περαιτέρω επεξεργασία.

Στάσιμη φάση της ψωρίασης ακολουθεί μια προοδευτική, και μπορεί να διαρκέσει επ ' αόριστον. Μπορεί να πάει στον τελικό, ανάδρομη φάση της ψωρίασης ή να μετατραπεί σε μια προοδευτική. Τα χαρακτηριστικά του είναι: παύση της εμφάνισης των νέα στοιχεία της δερματοπάθειας και διακοπή της ανάπτυξης των υφιστάμενων πλακών.

Σε αυτό το στάδιο ενισχύει την απολέπιση, αποκτά τυπικό χαρακτήρα και καλύπτει όλη την επιφάνεια του στοιχείου. Το ήμισυ των ασθενών αναπτύσσουν λεγόμενη ψευδο ατροφική Corolla Voronova. Την ίδια ώρα στην περιφέρεια από τα στοιχεία φαίνεται στενό (1-2 mm) το χείλος είναι ελαφρώς αποχρωματισμένο δέρμα και εύκολη διπλώνοντας τις άκρες, που μοιάζει με ένα τσαλακωμένο χαρτί.

η στατική φάση της ψωρίασης

Ανάδρομη φάση της ψωρίασης είναι το τελικό στάδιο της ψωριασικής κύκλου. Συνοδεύεται από μείωση της αποφλοίωσης, με τη σταδιακή εξομάλυνση των στοιχείων στο κέντρο και την επακόλουθη πλήρη ανάλυση. Αυτό μπορεί να είναι μια φωτογραφία σε διάφορα σχήματα (arc, trapezoid, δαχτυλίδια).

Σε αυτή την περίπτωση, η ψωρίαση είναι μια γεωγραφική. Μπορεί να είναι ένας άλλος τρόπος για την επίλυση των στοιχείων, η οποία ξεκινά από την περιφέρεια του στοιχείου. Καμία ουλή ή ατροφία δεν σχηματίζεται. Το site επιτρέπεται στοιχεία μπορούν να εμφανίζονται υπέρχρωση ή περιοχές που στερούνται χρωστικής (ψωριασική psevdoleykoderma). Οι αλλαγές αυτές είναι προσωρινές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τμήμα αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό υπό όρους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να καθοριστεί το στάδιο της διαδικασίας. Σε αυτή την περίπτωση, η διάγνωση της ψωρίασης είναι εγκατεστημένος μετά την παρατήρηση του ασθενούς.

21.08.2018