Πώς να θεραπεύσει την ψωρίαση στο σπίτι;

Όπως γνωρίζετε η ψωρίαση είναι μια χρόνια νόσος που εκδηλώνεται στο δέρμα, όπως κόκκινο φολιδωτό patches. Δεν είναι μεταδοτική και μεταδίδεται συνήθως γενετικά. Υπάρχουν αρκετά ένας αριθμός διαφορετικών μεθόδων θεραπείας.

Στην παραδοσιακή ιατρική για να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από αλοιφές, κρέμες. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να σημειωθεί, διότι η ασθένεια είναι πραγματικά δύσκολο να τη θεραπεία, και ακόμη και οι γιατροί συχνά συστήνουν στους ασθενείς τους να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Φυσικά, αυτή η θεραπεία είναι καλύτερο να γίνεται υπό τον αυστηρό έλεγχο, και όχι για να βλάψει την υγεία τους και να μην επιδεινώσει το πρόβλημα της αυτο-φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσει τα βασικά και πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την θεραπεία της ψωρίασης στο σπίτι.

Αν μιλάμε για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή φαρμάκων για τη θεραπεία της ψωρίασης λαϊκών ένδικα μέσα, τότε μπορεί να χρησιμεύσει τόσο φυσικά συστατικά όπως φικαρία, τη μουστάρδα, το σπόρο ηλίανθων, τη δάφνη, ενεργού άνθρακα, Shilajit, λινάρι λάδι, κ. λπ.

Καλή παραδοσιακές συνταγές

Λαϊκή ιατρική από τους αρχαίους χρόνους, γνώρισε μεγάλη δημοτικότητα. Από τις παραδοσιακές μεθόδους της λαϊκής θεραπεία είναι διαφορετική σε ποιες θεραπείες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο φιλικό προς το περιβάλλον και τα φυσικά προϊόντα και τα φυτά. Αυτή η θεραπεία συνήθως δίνει καλά αποτελέσματα και διαρκεί λιγότερο χρόνο.

Συνταγή 1 Φικαρία

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγούμε από ψωριασικές πλάκες είναι η χρήση αυτού του φυτού ως φικαρία. Για τη βάση είναι δυνατόν να προετοιμάσει ένα φαρμακευτικό βάμμα. Για να το κάνετε αυτό, εκτελέστε τα εξής βήματα:

 1. συλλέξτε φικαρία,
 2. calcabis από χυμού των φυτών,
 3. πάρτε 300 γραμμάρια χυμό και ανακατεύουμε με 30 γραμμάρια κόκκινο κρασί.

Έτοιμος βάμμα πρέπει να σκουπίσετε το προσβεβλημένο δέρμα. Μετά από 15 λεπτά η μάσκα θα πρέπει να ξεπλύνετε με ζεστό τρεχούμενο νερό.

Συνταγή 2

Για την προετοιμασία των θεραπευτικό παράγοντα για αυτήν την συνταγή θα χρειαστείτε τα ξηρά μουστάρδα. Προετοιμασία:

 1. πάρτε μισό κουταλάκι του γλυκού ξηρά μουστάρδα,
 2. ανακατεύουμε τη μουστάρδα με μισό κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι,
 3. ανακατέψτε καλά και προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού βάμμα του ευκαλύπτου.

Το προκύπτον μίγμα θα πρέπει να εφαρμοστεί στο προσβεβλημένο δέρμα. Η διαδικασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά. Μετά από αυτή την ώρα σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπλύνετε με χλιαρό τρεχούμενο νερό και το δέρμα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια ενυδατική κρέμα.

Συνταγή 3

Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει τη θεραπεία της ψωρίασης ενεργού άνθρακα. Αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι πολύ απλή, απαιτεί να κολλήσει σε ένα από τα παρουσιαζόμενα συστήματα:

 1. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας των 20 ημερών είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια δόση που υπολογίζεται με βάση το βάρος του ασθενούς. Δηλαδή, το βάρος θα πρέπει να διαιρείται με το 10. Ο αριθμός που προκύπτει είναι ο αριθμός των δισκίων που πρέπει να λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα.
 2. Αν η διάρκεια της θεραπείας είναι 40 ημέρες, για να υπολογίσετε τη δόση που απαιτείται από την προηγούμενη φόρμουλα, αλλά λαμβάνοντας, μία φορά την ημέρα.
 3. Εάν η θεραπεία είναι 32 ημέρες, στη συνέχεια να καθορίσει την ακριβή δοσολογία βάρος διαίρεση με το 6. Κάνει μια ιατρική ανάγκη δύο φορές την ημέρα. Μετά από 10 ημέρες θεραπείας θα πρέπει να λάβει ένα διάλειμμα επτά ημερών.
 4. Αν η διάρκεια της θεραπείας θα είναι επτά ημέρες, στη συνέχεια, ενεργός άνθρακας θα πρέπει να λαμβάνεται τρεις ταμπλέτες τρεις φορές την ημέρα.

Ενεργού άνθρακα για την ψωρίαση αποτελεσματική σε αυτό που προάγει την πλήρη καθαρίζει το σώμα. Να θυμάστε ότι μαζί με αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό.

Θεραπεία της ψωρίασης με αλόη

Αλόη

Αυτό το φυτό επάνω στο δέρμα έχει καθαριστικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, καταπραϋντικές επιδράσεις του. Για τη θεραπεία της νόσου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μόνο το φρέσκο προϊόν. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα φύλλα του φυτού, τα οποία θα premere ο χυμός ήταν ηλικίας τριών ετών ή και περισσότερο.

Υπάρχουν πολλές aloe Vera συνταγές για την ψωρίαση. Συχνά χρησιμοποιούν τα ακόλουθα:

 1. 25 ml χυμό αλόης, το χυμό του φικαρία, η ρίζα του καλάμου, το λάδι από σπόρους λιναριού
 2. προσθέστε μία κουταλιά της σούπας ξίδι (κατά προτίμηση Μήλο),
 3. όλα τα υλικά ρίξτε 300 ml βραστό νερό.

Το τελικό μείγμα είναι να βάλω μια-δυο ώρες, ώστε praesenti. Μετά που σημαίνει ότι για να σκουπίσει το προσβεβλημένο δέρμα, τουλάχιστον, τέσσερις φορές την ημέρα.

Επίσης, χυμό αλόης Βέρα για την ψωρίαση μπορεί να εφαρμοστεί ένα άλλο τρόπο:

 1. χυμό αλόης,
 2. το λάδι από σπόρους κολοκύθας,
 3. μέλι.

Τα φύλλα του φυτού για να πλύνετε, κόψτε, πιέστε το χυμό. Προσθέστε σε αυτό την ίδια ποσότητα κολοκύθας, το λάδι και το μέλι, ανακατέψτε καλά. Έτοιμο μέσα για να λιπαίνει τις πληγείσες περιοχές του δέρματος τρεις φορές την ημέρα.

Θεραπεία της ψωρίασης με σπόρους λιναριού και το κύμινο

Γρήγορα να ανακουφίσει την κατάσταση του ασθενούς και να επιταχυνθεί η διαδικασία αποκατάστασης του δέρματος βοηθά το Λινέλαιο για την ψωρίαση. Χρησιμοποιείται ως κομπρέσες, λοσιόν. Με τον κάνουν τη μάσκα και να ετοιμάσετε την κρέμα.

Σπόρους λιναριού

Λιναρόσπορος για την ψωρίαση λαμβάνεται από το στόμα, με τη μορφή εγχύσεις. Θεραπεία έγχυσης μπορεί να παρασκευαστεί με μία από τις παρακάτω συνταγές.

Συνταγή 1

Για να το ετοιμάσετε θα χρειαστείτε:

 1. 50 γραμμάρια σπόρους λιναριού
 2. 1 Φλιτζάνι βραστό νερό.

Σπόροι χύστε σε ένα θερμός, ρίξτε βραστό νερό. Σημαίνει αφήστε το να εμποτιστεί μέσα σε μια νύχτα. Τελείωσε η δοσολογία πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά με άδειο στομάχι για ένα μήνα.

Συνταγή 2
 1. 1 κουταλιά της σούπας σπόρους
 2. 1 Φλιτζάνι νερό.

Βράζουμε νερό και το ρίχνουμε πάνω σπόρου λιναριού. Το εργαλείο κουβά θα πρέπει να είναι σφιχτά τυλίξτε μια πετσέτα και το αφήνουμε εγκαθίσταται για μια μέρα. Στη συνέχεια, πρέπει να στέλεχος και να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας καθημερινά νηστεία για 20 ημέρες.

Όπως εξωτερική χρήση σπόρου λιναριού χρησιμοποιείται για τα θεραπευτικά λουτρά. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε 250 γραμμάρια πρώτες ύλες σε πέντε λίτρα νερό. Η σύνθεση πρέπει να αποστέλλονται στην φωτιά και βράζουμε για 10-15 λεπτά, στη συνέχεια, αφαιρέστε και αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς και τα στραγγίζετε. Έγχυση έτοιμη προστεθεί ζεστό μπάνιο. Η διαδικασία θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 20 λεπτά.

Μαύρο κύμινο από ψωρίαση

Μαύρο seed oil για την ψωρίαση βοηθά να καθαρίσει το σώμα και να αυξήσει την ασυλία. Πιο αποτελεσματικά για να εφαρμόσετε κύμινο λάδι, τα προκαταρκτικά έχουν αραιωθεί με λινέλαιο. Η ανάμειξη του πετρελαίου θα πρέπει να είναι η λήψη τους σε ίσες αναλογίες. Έτοιμο μείγμα λιπαίνετε τις πληγείσες περιοχές του σώματος.

Κύμινο

Μαύρο κύμινο χρησιμοποιείται σε θεραπευτικά λουτρά. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε δύο κουταλάκια του γλυκού λάδι, το συνδυάσετε με τρεις σταγόνες από τα αιθέρια έλαια κυπαρισσιού και κέδρου, το χαμομήλι φαρμακείο και 200 γραμμάρια φυσικό θαλασσινό αλάτι. Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 λεπτά.

Να θυμάστε ότι για την αποτελεσματική θεραπεία και να απαλλαγούμε από τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνοδεύουν την ασθένεια, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε την sharp, αμυλούχα και τα ζαχαρούχα τρόφιμα.

Shilajit στη θεραπεία της ψωρίασης

Σύμφωνα με τους ασθενείς πολύ καλή επίδραση στη θεραπεία κάνει χρήση Shilajit. Υπάρχουν τρεις μέθοδοι επεξεργασίας.

 1. Αυτός είναι ο ευκολότερος συνταγή. Είναι η χρήση θεραπευτικό παράγοντα μέσα. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να ληφθεί σε μορφή χαπιού. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 0,2 γραμμάρια καθημερινά με διάλυση στο νερό, με άδειο στομάχι.
 2. Για 12 ημέρες, θα πρέπει να διαλύονται 0,2 γραμμάρια χάπια Shilajit σε schungite νερό και να πάρει το φάρμακο κάθε πρωί και βράδυ. Επιπλέον, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα κατάπλασμα που παρασκευάζονται με τη βοήθεια γάζας εμποτισμένο σε διάλυμα Shilajit και schungite νερό.
 3. Η τρίτη επιλογή η θεραπεία αυτή προσφέρει για να προετοιμάσει μια ειδική αλοιφή, η οποία προωθεί την ταχεία εξάλειψη των εξωτερικών εκδηλώσεων της νόσου. Για την παρασκευή του θα πρέπει να διαλυθεί 3 ταμπλέτες σε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Το τελικό προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται στο προσβεβλημένο δέρμα. Θεραπευτική αλοιφή θα βοηθήσει να ανακουφίσει την αίσθηση της φαγούρα και κάψιμο και προωθεί την ταχεία επούλωση των πληγών.
Να θυμάστε ότι πριν από τη λήψη Shilajit για την ψωρίαση, συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Η θεραπεία αυτή η θεραπεία

Ιατρικές βδέλλες
 1. Περιγράφοντας τις συνταγές και τις μεθόδους που ασχολούνται με τέτοιες δυσάρεστες ασθένειες, θα ήθελα να επισημάνω τη θεραπεία της ψωρίασης βδέλλες. Μια τέτοια μέθοδος στην εναλλακτική ιατρική είναι επίσης ονομάζεται αυτή η θεραπεία. Αυτό βοηθά όχι μόνο από την ψωρίαση, αλλά και από πολλές άλλες ασθένειες.
 2. Κατά κανόνα, αυτή η θεραπεία πραγματοποιείται σε εξειδικευμένα κέντρα, υπό την αυστηρή επίβλεψη των ειδικών. Για μία συνεδρία είναι απαραίτητο να τεθεί από τις 7 έως τις 10 βδέλλες. Προετοιμασία του ασθενή πριν από τη θεραπεία είναι η προσεκτική υγιεινή του σώματος. Γιατί τα σκουλήκια είναι πολύ ευαίσθητη στις μυρωδιές του ιδρώτα, τον καπνό και τα αρώματα. Ψωρίαση σε θεραπεία με βδέλλες σε 10 συνεδρίες, το διάλειμμα μεταξύ των οποίων θα πρέπει να είναι 1-2 ημέρες.
 3. Οι κύριες ενδείξεις για τη θεραπεία αυτή η θεραπεία είναι ασθένειες όπως η ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα, ψωρίαση και πληγές. Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετική για τη βελτίωση της ασυλίας.

Να είναι υγιείς!

09.08.2018