Κριτικές Psorimilk

 • Ιωάννα
  Στην οικογένειά μου κανείς δεν είχε ψωρίαση και η κόρη μου είχε μερικές πλάκες στο κεφάλι. Ήμουν πολύ ανήσυχος – μετά από όλα, το κορίτσι μεγαλώνει, θα υπάρξει συγκροτήματα, και φοβόταν ότι το εξάνθημα θα εξαπλωθεί κάτω από το σώμα. Είμαστε συχνά συνδεδεμένος, αλλά μείνετε στη θάλασσα έδωσε μια προσωρινή επίδραση. Όταν καθόμαστε στην ουρά για να τον δερματολόγο, και η μαμά μου είπε κρέμα psorimilk. Και τώρα η κόρη μου όλο το χρόνο, δεν υπάρχει ούτε μία πινακίδα. Προτείνουμε!
  Psorimilk
 • Δήμητρα
  Δεν είχα ποτέ κανένα ασθένειες του δέρματος, αλλά μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο εμφανίστηκε ψωρίαση. Στην αρχή δεν το πίστευα, νόμιζα ότι ίσως αλλεργίες, και όλα τα αυτο-θέληση. Αλλά αποδείχτηκε να είναι κατά πλάκας ψωρίαση. Ένας φίλος με συμβούλεψε να μην βιαστούμε με ορμονική αλοιφές που μου είχε γράψει στο νοσοκομείο, και να δοκιμάσετε την κρέμα psorimilkόπως και η κόρη της που υπέστη αυτό το πρόβλημα. Λοιπόν, άκουσα, και δεν το μετάνιωσα! Πλάκα φύγει και δεν θα γυρίσει πίσω!
  Psorimilk
 • Γεώργιος
  Μου φέρονται από διάφορους δερματολόγους, να δοκιμάσει όλα τα είδη των μεθόδων, αλλά για να απαλλαγούμε εντελώς από ψωρίαση δεν θα μπορούσε. Μόλις έφτασα στο ίδιο ιδιωτικό γιατρό που συνιστάται ότι δεν περνούν περισσότερο χρόνο στον ήλιο και να αγοράσετε την κρέμα Psorimilk. Εγώ χωρίς δισταγμό διέταξε αυτό το εργαλείο και γρήγορα με βοήθησε να απαλλαγούμε από τις πλάκες και ερυθρότητα. Τώρα θα ήθελα να συστήσω αυτή την κρέμα σε όλους τους φίλους μου, και στη συνέχεια να αποφασίσει να γράψω μια κριτική. Μετά από ένα μάθημα έχω ήδη ξεχάσει για το πρόβλημα που μαστίζει εδώ και πολλά χρόνια.
  Psorimilk
 • Δημήτριος
  Οι γονείς της παιδικής μου ηλικίας ενεργά αντιμετωπίζονται από ψωρίαση, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν μακράς διαρκείας. Όταν μεγάλωσε, αποφάσισε cryotherapy. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αλλά όχι πολύ μεγάλο. Προσπάθησε να αντιμετωπίζονται και τα ψάρια, και βδέλλες, αλλά με βοήθησε πολύ απλά κρέμα Psorimilk. Μετά από ένα χρόνο χρήσης, το έχω ήδη 3 μήνες χωρίς πλάκα. Δοκιμάστε, τέλος πάντων, τίποτα να χάσει, και, ενδεχομένως, να απαλλαγούμε από ψωρίαση μία φορά και για όλα.
  Psorimilk
 • Elvira
  Το έκανα μόνο και μόνο να μην δοκιμάσετε: και ήταν σε θεραπεία με βδέλλες, και κρύο, και η διατροφή διατηρήθηκε, η αλοιφή εφαρμόζεται, αλλά μόλις αρχίζω να αγχώνομαι, πλάκες ήταν και πάλι έξω. Μια μέρα, κάθεται στο φόρουμ, διάβασα για την κρέμα psorimilkαποφάσισα να το δοκιμάσω, γιατί κάποιος με βοήθησε και θα βοηθήσει. Και είχα δίκιο! Τώρα για την ψωρίαση να θυμάστε μόνο όταν βλέπω κάποιον με αυτό το πρόβλημα και πάντα σε μια βιασύνη για να συμβουλεύει την κρέμα psorimilk.
  Psorimilk
Εκτίμηση Psorimilk
4.6
29